Coaching for private og virksomheder

HVAD ER COACHING?


Coaching er en målrettet og bevidstgørende dialog, som skaber mulighed for at blive afklaret. Afklaret på forskellige udfordringer i dit liv. Det er tillige en motiverende arbejdsform, hvor det drejer sig om at udvikle dit faglige og/eller personlige potentiale ud fra egne forudsætninger, kompetencer og ressourcer.


Coaching skaber forandring. Du får mulighed for, at afklare, hvilke mål og forandringer der er nødvendige  for at højne din trivsel. En afklaring som belyser hvad der skal til for at opnå de ønskede mål og forandringer, samt det som forhindrer dig i, at opnå det du ønsker. Herved opdager du og udnytter dit fulde potentiale.Vejen er din.....


HVAD KAN MAN BLIVE COACHET I ?


Coaching kan være udvikling af områder, som ledelse, kommunikation, motivation, personlig udvikling og ændring af livsstil, såsom forandring af vaner og mønstre i forbindelse med stress, overvægt, rygning mm.. Coaching har fokus på ubevidste områder og på at opnå erkendelse af hvad der er vigtigt, udfra værdier, præferencer og unikke perspektiver.Parforhold: Har I udfordringer i parforholdet der skaber afstand, konflikter, skænderier eller blot misforståelser? Få simple redskaber til at bedre kommunikationen og nærme jer hinanden igen. 


Personlig udvikling: Ved hjælp af simple teknikker, får du redskaber til at tage hånd om dig og dine udfordringer. Du lærer at tackle stress, angst, depression, negative handlemønstre, dårlige spisevaner, øge dit selvværd og meget mere til.

Du lærer, at skabe nærvær og øge dit fokus på bevidst nærvær. Du får styrket din bevidsthed i, at være tilstede og nærværende her, hvor du fysisk befinder dig. Når bevidstheden øges, vil du øge din evne til, at forstå dig selv, og får større indblik i dine handlemønstre og måden hvorpå du overkommer livets udfordringer. Med andre ord, kommer du til at udnytte det der sker i dit liv, mere fuldt og helt og derved opstår glæden over at kunne live en fantastisk liv. Du vil føle mere intensitet og større glæde i din hverdag.


Kostvejledning: Ønsker du at øndre din livsstil? Ønsker du en hverdag med sundere kostvaner? Lad os finde din vej til dit vægttab, hvor du får kontrol og styring på dine kostvaner. Ingen forbud, men sund fornuft. Kom og få kostvejledning og kostplan.


Motionstimer: Har du brug for at få din trivsel højnet? Du ønsker måske vægttab, inspriation til måder at træne på, savner du at få din motivation til motion styrket, eller er du ramt af stress? Så prøv en personlig træning hos mig. Det kan være gang, løb, cykling, styrketræning, yoga mm. Vi motionerer i den form du finder meningsfuld. Tag mig med til din sport hvis du har behov for det. Motion skal være sjovt, hvad kan du li´? Dit forløb planlægger vi sammen, derfor vil antallet af uger, varighed pr. gang og interval mellem træningspas afhænge af dit behov. Vi skal træne i naturen, så træningen kan ligge der hvor du har lyst til vi skal være.

Jeg kan kombinere coaching, yoga, styrketræning og konditionstræning i samme time!Du opnår større indre ro og balance, større smidighed og styrke samt styrkelse af din kondition!


Rygestopvejledning: Du ved det godt, rygning er meget sundhedsskadeligt. Og ja.. det er så uoverskueligt at skulle holde op. Jeg kan hjælpe dig, men kun hvis du ønsker det.


Læs mere om tilbud herunderTRIVSELSBOOST FOR PRIVATE


Trivsels ”Boostcamp”- øg din sundhed og trivsel


Alle over 18 år kan være med

Kom og få fysisk og mentale træning samt kostvejledning.


Fysisktræning: Dette vil bestå af cirkeltræning med øvelser der har fokus på kondition og muskelstyrke. Du styrker dit hjertekredsløb og øger din muskelforbrænding, og desuden øger du dit daglige funktionsniveau, forebygger skader og får derved mere velvære og livskvalitet. Øvelserne tilpasses dit funktionsniveau.


Mentaltræning: Du lærer at skabe nærvær og øge dit fokus på bevidst nærvær. Du får styrket din bevidsthed i, at være tilstede og nærværende her, hvor du fysisk befinder dig. Når bevidstheden øges, vil du øge din evne til, at forstå dig selv, og får større indblik i dine handlemønstre og måden hvorpå du overkommer livets udfordringer. Med andre ord, kommer du til at udnytte det der sker i dit liv, mere fuldt og helt og derved opstår glæden over at kunne live en fantastisk liv. Du vil føle mere intensitet og større glæde i din hverdag.

Ved hjælp af simple teknikker, får du redskaber til at tage hånd om dig og dine udfordringer. Du lærer at tackle stress, negative handlemønstre, dårlige spisevaner, øger dit selvværd med meget mere til.


Kostvejledning: Du vil få råd om kost med nye tiltag og hjemmeopgaver uge for uge. Der vil være mulighed for almindelig vejning. Du kan tilkøbe dig personlig kostvejl. 45 min. for 300.- som deltager.


Praktisk:  Vi træner hjemme i min have, så husk påklædning efter vejret. Du skal medbringe en yogamåtte og vand til eget forbrug.


Jeg vil glæde mig til at se dig. Jeg ved det bliver timer fyldt med glæde, hygge og sved på panden.


Der er p.t. ikke noget hold, forventes i sensommeren 2019TRIVSELSBOOST FOR VIRKSOMHEDER

-styrk din fysiske, mentale og sociale sundhed i din virksomhed og hos dine medarbejdere.


Workshop på 2 timer med styrkelse af trivsel og mindfulness.


Måske kigger du efter en workshop til en organisation, virksomhed, institution eller lignende. Nedenstående workshop kan tilpasses dine helt specifikke behov og er blot et bud på hvordan en 2 timers workshop kan forme sig.


Deltagerne bliver klædt på til at opbygge egen bevidsthed omkring trivsel og meditationspraksis og får en forståelse af" Hvordan kan jeg styrke min trivsel- hvad er vigtigt for mig på min arbejdsplads? “Hvad er Mindfulness meditation og hvad kan jeg bruge Mindfulness til i mit liv”.


Efter oplæg og drøftelse, vil deltagerne blive introduceret til forskellige meditationsformer (siddende, gående, liggende) samt andre Mindfulness øvelser som alle kan medvirke til at forebygge eller reducere stress både i arbejds- og privatlivet. Øvelser som efterfølgende enten i gruppen eller på egen hånd kan integreres i den enkeltes hverdag med formålet bl.a. at skabe indre ro, stabilitet, glæde, nærvær, fokus, øget opmærksomhed og skarpere koncentration og overskud.Workshoppen er således oplevelsesorienteret og veksler mellem kortere oplæg, Mindfulness meditation, dialog og refleksion.


Kontakt mig venligst for yderligere information.


Glæder mig til at høre fra jer.POLTERABEND, TØSEAFTEN m.m

Skal du holde tøseaften, polterabend eller anden social sammenkomst hvor temaet gerne må være lidt spirituelt? Så book mig. Få en oplevelse med spirituelcoaching, yoga, tarotkort og healing enten enkelte dele eller det hele på en og samme gang.